eur:
392.97
usd:
363.15
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Az MTK nyerte a Zavadszky-emléktornát

Négyezer néző előtt rendezték meg a Zavadszky Gábor-emléktornát a Papp László Sportarénában. Az eseményen a játékos korábbi klubjai és a Zavadszky barátai nevű együttes lépett pályára. A teremfutball az MTK sikerét hozta.

Az MTK nyerte a 32 évesen elhunyt Zavadszky Gábor emlékére rendezett teremlabdarúgó-tornát, miután a döntőben 4-2-re győzött a Ferencváros ellen. A Papp László Sportarénában rendezett eseményen 4000 szurkoló emlékezett a volt válogatott futballistára.

Az MTK és a Ferencváros mellett a 2000-ben bajnok Dunaferr és a Zavadszky Gábor barátai nevű csapat szerepelt. Ez utóbbi gárdában a tragikus hirtelenséggel, 32. életévében elhunyt futballista korábbi csapattársai - többek között Udvarácz Milán, Hajdu Attila, Vincze Ottó, Hrutka János, Telek András - jutottak szóhoz, illetve ebben a csapatban lépett pályára Lothar Matthäus volt szövetségi kapitány is.

A gólkirály Vincze Ottó, illetve a legjobb játékosnak választott Kanta József pénzdíját a Zavadszky-családnak ajánlotta fel. Vincze 150, Kanta 100 ezer forintot kapott.

A döntőben, az MTK-Ferencváros találkozó előtt Zavadszky Gábor ikerfiai, Roland és Norbert végezték el a kezdőrúgást.

Zavadszky Gábor, az Apollon Limassol négyszeres válogatott futballistája január 6-án ciprusi otthonában hunyt el. A boncolás utáni orvosi szakvélemény szerint szívinfarktus és tüdőembólia okozhatta halálát.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Szeretnék kicsit megnyugodni és ismerkedni a ténnyel, hogy van egy olimpiai bronzérmem, ami még mindig egy kicsit hihetetlen – mondta az InforRádióban a 21 éves párbajtőrvívó, Muhari Eszter, aki az előzetes esélyeknél lényegesen jobban szerepelt, és bronzérmével a magyar küldöttség első érmét szerezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×