eur:
392.99
usd:
363.14
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Figo álomgólt szerzett az Interben

Az Inter 3-0-ra győzött a vendég Palermo ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A harmadik gólt Luis Figo lőtte beadásnak szabadrúgásból.

A tabella második helyén álló Inter az egyre gyakrabban eredményes argentin védekező középpályás, Esteban Matias Cambiasso góljával szerezte meg a vezetést a 33. percben. A milánói együttes a hajrához közeledve Christian Terlizzi öngóljával, majd Luis Figo remek szabarúgásgóljával döntötte el a meccset.

A 33 éves portugál középpályás érdemeiből az sem von le semmit, hogy a 16-os vonala mellől, mintegy 30 méterről leadott lövést beadásnak szánta, csak a labdába senki nem ért bele.

A 3-0-ás siker egyúttal azt is jelenti, hogy most biztosan nem cserél helyet a Milannal a tabellán. A Juventushoz viszont közelebb kerülhet, ha az élen álló torinói gárda vasárnap nem győz az Empoli ellen.

A másik szombati meccsen a Lazio 1-1-es döntetlent ért el a Cagliari ellen a fővárosban. A római együttes gólját a fasiszta karlendítései miatt korábban nem egyszer megbüntetett Paolo de Canio szerezte.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Szeretnék kicsit megnyugodni és ismerkedni a ténnyel, hogy van egy olimpiai bronzérmem, ami még mindig egy kicsit hihetetlen – mondta az InforRádióban a 21 éves párbajtőrvívó, Muhari Eszter, aki az előzetes esélyeknél lényegesen jobban szerepelt, és bronzérmével a magyar küldöttség első érmét szerezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×