eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Ronaldinho újabb elismerést kapott

Ronaldinhót, a Barcelona brazil labdarúgóját választották az év sportolójává Latin-Amerikában. A Prensa Libre hírügynökség által szervezett szavazáson 135 médium állásfoglalása nyomán alakult ki a végeredmény.

Az idén aranylabdás, illetve a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség által is a legjobbnak tartott világbajnok csatár mögött Osleidys Menendez, a női gerelyhajítás kubai világcsúcstartója végzett a második, míg az argentinok klasszis kosárlabdázója, a San Antonióval NBA-győztes Manu Ginobili a harmadik helyen.
/>
/>A nők külön versenyében Menendez 2001 és 2004 után harmadszor bizonyult a legjobbnak. A csapatok mezőnyében a brazil labdarúgó-válogatott került az élre, megelőzve a 17 éven aluliak futball-vébéjén győztes mexikói alakulatot.
/>
/>A szavazások történetében Javier Sotomayor magasugró győzött a legtöbbször. A kubai atléta ötször (1988, 1989, 1992, 1993, 1994) végzett az élen.
/>

Címlapról ajánljuk
Ábrahám Minna a középdöntőben, Pádár Nikolettet kizárták

Ábrahám Minna a középdöntőben, Pádár Nikolettet kizárták

Pádár Nikolettet fő számában, 200 méter gyorson kizárták, Ábrahám Minna azonban a 13. helyen továbbjutott a középdöntőbe vasárnap a párizsi olimpia medencés úszóversenyeinek második napján.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×