eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

A 16 éves bolgár teniszsztár botránya

A L'Equipe című sportnapilap szerint doppingszert találtak a bolgár Szeszil Karatancseva vizeletmintájában, amelyet az idei francia nyílt teniszbajnokságon adott le a 16 éves játékos. A sportoló tagadja a vádakat.

A világranglista 39. helyén álló Karatancseva állítólag a héten Londonban járt, ahol egy háromfős bizottság előtt nyílt lehetősége arra, hogy megvédje magát. Ennek során a lap szerint úgy nyilatkozott, hogy a párizsi Grand Slam-torna idején terhes volt, de később elvetélt.

Az újság - forrásainak megnevezése nélkül - azt közölte, hogy Karatancseva szervezetében nandrolonra bukkantak a szakemberek. Ha a B próba megerősíti az első eredményt, a teniszező kétéves eltiltásra számíthat.

"Teljesen sokkolt a hír, hiszen semmilyen bizottság előtt nem jelentem meg" - mondta a BGNes bolgár hírügynökségnek Karatancseva, aki a Roland Garroson a negyeddöntőig menetelt, ott az orosz Jelena Lihovcevától kapott ki.

Címlapról ajánljuk
Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

Aréna
Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…

Muhari Eszter bronzérmes, Major Veronika megnyerte az alapversenyt

A párizsi olimpia első versenynapján megszületett a magyar küldöttség első érme, Muhari Eszter harmadik lett párbajtőr női egyéniben. A nap másik bravúrja a sportlövő Major Veronikáé, aki a legjobb eredményt érte el a női légpisztolyosok alapversenyében. Megkezdődtek az úszóversenyek, nyolcadik helyezett lett a 4x100-as férfi gyorsváltó. Nem sikerült a nap a férfi kardvívóknak, s vereséget szenvedett mindkét magyar csapat, a férfi kézilabda- és a női vízilabda-csapat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Heves harcok dúlnak Ukrajnában, az oroszok elfoglaltak egy újabb települést – Háborús híreink vasárnap

Heves harcok dúlnak Ukrajnában, az oroszok elfoglaltak egy újabb települést – Háborús híreink vasárnap

Az orosz védelmi minisztérium szombaton bejelentette, hogy erői sikeresen elfoglalták Lozuvatske települést az ukrajnai Donyeck megyében, Pokrovszk városától nem messze. Ez a térség az elmúlt hónapok leghevesebb frontcsatáinak helyszíne. Mindeközben az ukránok sem tétlenkedtek, Alekszej Szmirnov megbízott regionális kormányzó közlése szerint egy Ukrajna által indított dróntámadás következtében három orosz olajtartály gyulladt ki.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×