eur:
401.21
usd:
368.49
bux:
74805.36
2024. október 16. szerda Gál
Nyitókép: Unsplash

Valamelyest javulhatott Sallai Nóra színésznő állapota

Sajtóértesülések szerint valamelyest javult az autóbalesetet szenvedő színésznő állapota, és bár továbbra is intenzív osztályon kezelik, de már gép nélkül lélegzik.

Több mint két hete már, hogy Sallai Nóra válságos állapotban fekszik egy fővárosi kórház intenzív osztályán, miután szeptember végén autóbalesetet szenvedett Alsónémediben - írja a blikk.hu.

Férje szerint a színésznő kicsit jobban van, de még mindig súlyos az állapota, hosszas rehabilitáció vár rá.

A lap információi szerint Sallai Nóra valóban biztató jeleket mutat, az elmúlt két hétben több műtéten is átesett. Egyelőre minden tervezett operációt elvégeztek rajta, most pedig arra várnak, hogy magához térjen, és az akkor tapasztaltak alapján folytatják a kezelést.

Az informátor szerint, bár tényleg láthatóak a javulás jelei, a színésznő állapota még mindig válságos. Megerősítette, hogy gép nélkül lélegzik, és bár nagyrészt alszik, pár pillanatra ki-kinyitja a szemét. Az orvosok szerint 2-3 hétnyi altatás után hetek kérdése, mire a beteg teljes tudatával magához tér. Ha fel tudják mérni Sallai Nóra állapotát, reakcióit, azt követően lehet elkezdeni további kezelésekben, rehabilitációban gondolkodni.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború
Tudósítónktól

Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború

A szlovák kormányfő úgy véli, közeledik az ukrajnai háború vége. Szerinte elmozdulás várható, és várja, mit mond ezzel kapcsolatban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Tanács brüsszeli ülésén. „El kell felejteni azt a lehetőséget, hogy az oroszok kivonulnak a Krímről, vagy Donyeck és Luhanszk térségéből” – jegyezte meg a miniszterelnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×