eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
Fesztiválozók a zamárdi Balaton Sound nyitónapján, 2024. július 3-án. A fesztivált 2024. július 3-6. között rendezik a Balaton-parti településen.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Ez volt az utolsó Balaton Sound?

A 16. Balaton Soundot rendezték meg Zamárdiban. Nem zárható ki, hogy az utolsót.

A négynapos Balaton Sound utolsó napján már azt rebesgették, hogy talán ez volt az utolsó ilyen buli Zamárdiban - írja a sonline.hu.

A fesztivál területén dolgozó büfések kész tényként közölték a látogatók egy részével, hogy a 2024-es az utolsó Balaton Sound. Egy azóta törölt Instagram-videóban a fesztivál által ismertté vált Pumped Gabo sírva beszélt arról a Balaton-parton, hogy többé nem lesz fesztivál.

A Balaton Sound hivatalosan erről nem kommunikált. Vető Viktória, a Balaton Sound sajtófőnöke megkeresésre azt nyilatkozta, hogy fesztivál jövőjével kapcsolatos pletyka hozzájuk is eljutott, de ezzel nem szeretnének foglalkozni, nincs napirenden ez a téma.

A helyi lap viszont azt írja, hogy Zamárdiban, a legutóbbi képviselő-testületi ülésen, amelyen részt vett a szervezők képviselője is, egyértelműen elhangzott, az idei volt az utolsó Balaton Sound.

"Lejárt a szerződésünk a szervezőkkel. Abban 2024-ig volt lehetőségük megtartani a Balaton Soundot, tehát ilyen értelemben ez volt az utolsó fesztivál, amit megrendezhettek itt" – mondta az újságnak Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere, megjegyezve, hogy a további szerződésekről már az új testületnek kell majd tárgyalnia.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×