eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
Fiatalok a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2019. július 3-án.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

A szervezők még reménykednek a Balaton Soundban

Majd a Sziget Fesztivál után visszatérnek a témára.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, szerdán több lap is arról írt, hogy megszűnhet a Balaton Sound, de legalábbis Zamárdival biztosan nincs tovább szerződése a szervezőknek.

Vető Viktória, a Sziget Fesztivál és egyben a Balaton Sound sajtófőnöke előzőleg azt nyilatkozta, a pletyka hozzájuk is eljutott, de ezzel nem szeretnének foglalkozni, nincs napirenden.

Az Index is megkereste a szervezőket, akik a következőt nyilatkozták: „A Balaton Sound jövőjét érintő hírekkel kapcsolatban továbbra is azt tudjuk megerősíteni, amit korábban is elmondtunk: egyelőre nincs döntés ebben a kérdésben. Az valóban helytálló, hogy Zamárdi önkormányzatával még nincs megállapodásunk, de ennek az oka az, hogy az önkormányzati választások miatt erre még alkalom sem nyílt, hiszen az októberre felálló új testülettel lehet majd érdemben tárgyalni. Ezért mi a nemsokára kezdődő Sziget Fesztiválra koncentrálunk, majd értékeljük a fesztiválszezont, és ezután fogjuk megválaszolni a jövőt érintő kérdéseket.”

A Balaton Sound 2007-ben nyitotta meg először a kapuit a Balaton déli partján, és a koronavírus-járvány miatt történt lezárásokig minden év júliusában megtartották Zamárdiban. A Covid után 2022-ben újraéledt az esemény, ami az elektronikus zenét kedvelők számára a nyár egyik fő programjának számított mindig.

Európa egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválján számos világsztár megfordult,

többször volt itt Tiesto, Armin van Buuren, Calvin Harris, Martin Garrix, a The Chainsmokers és Paul Kalkbrenner, de megfordult a nagyszínpadán a The Prodigy, Moby, Fatboy Slim és a Faithless csapata is.

A 2012-es fesztivált a következő évben a rangos European Festivals Awarddal tüntették ki a legjobb közepes méretű fesztivál kategóriában.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×