eur:
391.39
usd:
359.21
bux:
72730.44
2024. július 16. kedd Valter
Tompos Kátya Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő Ádám László szalézi szerzetes, tartományfőnök, embermentő emlékére tartott koncerten, amelyet a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja alkalmából szerveztek a Terror Háza Múzeumnál 2018. április 15-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Titokban eltemették Tompos Kátyát

A május 31-én elhunyt színésznőt a Farkasréti temető 31-es parcellájában helyezték örök nyugalomra.

A blikk.hu cikke szerint csak néhány nappal ezelőtt lehetett a búcsúztató. A síremléken a színésznő neve fölött látható "Szeretünk, Kátya" felirat tanúskodik arról, milyen sokat jelentett szeretteinek.

A többségében fehér rózsákból álló koszorúkon lévő egyik szalagon a színésznő édesanyja üzent a lányának egy idézettel, más a saját költeményével tisztelgett az elhunyt előtt - írja a lap.

A család úgy döntött, hogy a nyilvánosság kizárásával, titokban tartják meg Tompos Kátya temetését, azért, mert maga a színésznő is visszahúzódó ember volt. Ugyanakkor azt is kiemelték, hogy a tisztelőinek is lesz lehetőségük a sírnál a búcsúzásra.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Tompos Kátya május 31-én hunyt el, hosszan tartó, súlyos betegség következtében.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nem lennék meglepve, ha a merénylő nem magányos farkas lenne

A Donald Trump körül dolgozó biztonsági emberek jól reagáltak, de a távolabbi védelem hibázhatott, hogy fegyverrel a volt elnök közelébe kerülhetett a támadó – mondta el az InfoRádió Reggelinfó című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 14. 17:04
×
×
×
×