eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Hosszan tartó betegség után, 41 évesen elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes 2024. május 31-én hajnalban; tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje az MTI-vel.  A felvétel 2019. december 19-én a fővárosi Centrál Színházban készült.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

A külföldi kezelések után egy hazai kórházban halt meg Tompos Kátya

Németországban is kezelték.

A színművésznőt Németországban is kezelték, azonban a halálának óráján már egy hazai kórházban kezelték, ahol a hozzá közelállók is mellette lehettek, vagy legalább elbúcsúzhattak tőle. A színésznő minden erejét bevetve küzdött az életben maradásért, amiben támogatta őt közönsége, családja és szerelme is. Kollégája és egyben jó barátja, Básti Juli a férjével, a Centrál Színházat vezető Puskás Tamással búcsúzott el tőle csütörtökön a kórházban - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

„A férjemmel együtt mentünk be a kórházba elbúcsúzni tőle. Tudtuk, hogy közel a vég, már nem volt magánál, alig kapott levegőt, morfiumot adtak neki, mert nagy fájdalmai voltak” – mondta Básti Juli a Blikknek.

„Kátya sokáig nem akarta, hogy a nyilvánosság tudomást szerezzen a betegségéről, és amikor nemrégiben beleegyezett, mi azt hittük, időben vagyunk. A jó szándékú embereknek hála akkora összeg gyűlt össze, hogy tudtommal a hozzátartozói már az alapterápián túl az amerikai és távol-keleti kezeléseket is elkezdtek szervezni, ám az utóbbi két-három napban drasztikusan romlott az állapota. Ha ezt tudjuk, előbb cselekszünk...” – mondta a színésznő egyik közeli barátja.

Az összeg egy jótékonysági gálán gyűlt össze, azt még nem tudni, hogy mi lesz a pénz sorsa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Béketervet készít Ukrajna a háború befejezésére, az orosz hadsereg elfoglalta Razdolivkát – Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Béketervet készít Ukrajna a háború befejezésére, az orosz hadsereg elfoglalta Razdolivkát – Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Mindeközben Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lőtték a várost. Tegnap délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát, a közép-ukrajnai Dnyipro városában pedig orosz rakétacsapás ért egy kilencemeletes lakóépületet. Tegnap újabb villámszankciókról döntött az EU az oroszok ellen, az amerikai hadsereg pedig 4,5 milliárd dollár értékű többéves szerződést ítélt oda a Lockheed Martinnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×