eur:
394.52
usd:
354.94
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia
A Magyar Posta hazai rockklasszikusokat bemutató sorozatát az alapításának 50. évfordulóját ünneplő EDDA Művek együttessel folytatja. Forrás: Magyar Posta
Nyitókép: Forrás: Magyar Posta

Újabb magyar rockklasszikusok jelennek meg bélyegen

A Magyar Posta hazai rockklasszikusokat bemutató sorozatát az alapításának 50. évfordulóját ünneplő EDDA Művek együttessel folytatja. A sorszámozott alkalmi bélyegblokk március 4-től kerül forgalomba.

A EDDA Művek idén 50 éves fennállásának tiszteletére a Magyar Posta bélyegblokkot bocsát forgalomba. A Hajnal Balázs grafikusművész által megálmodott bélyeg olyan ikonikus pillanatokat idéz fel, amelyek meghatározták az EDDA Művek pályafutását, ennek megfelelően a grafikai kompozíció a Mi vagyunk a rock és az Egy ez a tábor dalcímek mellett a bakancsos EDDA Műveket és az acélváros, Miskolc világát is megidézik.

Megszámlálhatatlan mennyiségű koncerttel, szakmai és közönségdíjjal az EDDA Művek a hazai zenei élet meghatározó szereplője. A 2024-es jubileumi évet a legendás zenekar turnéval is megünnepli, amely a teltházas, március 9-i Papp László Budapest Sportarénában megtartott nagykoncerttel lesz teljes.

„Az EDDA Művek nem csupán egy zenekar; hanem egy olyan kulturális jelenség, amely évtizedek óta formálja és inspirálja a magyar zenei életet.

A Magyar Posta büszke arra, hogy ezt a különleges évfordulót ilyen egyedi módon ünnepelheti meg, hiszen az EDDA Művek története a kitartásról, az odaadásról és a csapatmunkáról szól, és ezek az értékek tükröződnek a Magyar Posta közösségének szellemiségében is” – mondta Hegmanné Nemes Sára, a Magyar Posta Zrt. igazgatóságának alelnöke a bejelentés kapcsán.

Az EDDA Művek bélyegsorozat 2024. március 4-től elérhető lesz a Filapostán, a filatéliai szakszolgálatokon, egyes postahelyeken és a www.posta.hu-n. A fekete sorszámú, perforált bélyegblokk 40.000 példányban, míg a piros sorszámú vágott változat 4000 példányban lesz kapható.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×