eur:
394.73
usd:
367.81
bux:
72069.88
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
2015. április 28-án Los Angelesben készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészről. Perry az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Rich Fury

Új fejlemény Matthew Perry halálának ügyében

Továbbra is nyomoznak az amerikai színész halálának ügyében. A rendőrség átvizsgálta a Jóbarátok című sorozat sztárjának Los Angeles-i otthonát, ahol különböző gyógyszereket is találtak.

Ahogy az Infostart is beszámolt róla, 54 éves korában meghalt Matthew Perry amerikai színész, aki a Jóbarátok című sorozatban Chandler Binget alakította. A színész holttestére október 28-án éjjel Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találtak rá. Halálát vélhetően fulladás okozta.

A hatóságok helyi idő szerint délután négy óra körül mentek ki Perryhez. A helyszínre kiérkező mentősök kábítószert és idegenkezűségre utaló nyomot sem találtak. A legújabb információk alapján azonban a rendőrök orvosilag felírt gyógyszerekre bukkantak a színész otthonában – írja az Index a TZM-re hivatkozva. Az amerikai lap úgy tudja, hogy

antidepresszánsokat, szorongásoldó szereket és COPD-gyógyszereket is találtak.

A COPD-alapú szereket gyakran alkalmazzák tüdőtágulásban vagy krónikus hörghurutban szenvedőknél, a cikk ráadásul meg is említi, hogy Matthew Perry rengeteget dohányzott. A Los Angeles-i halottkém toxikológiai vizsgálattal állapítja meg, hogy a színész szervezetében található-e kábítószer vagy gyógyszer, de a végleges eredmény kimutatása hónapokig is eltarthat.

A színész a halála előtt egy kétórás pickleball-mérkőzést játszott. Perryre az asszisztense talált rá, aki azonnal hívta a 911-et.

A színész korábban az életrajzi könyvében bevallotta, hogy 14 éves korában érezte meg először, milyen megnyugtató hatással van rá az alkohol, és elmondása szerint „utána nem volt visszaút”.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×