eur:
393.46
usd:
365.41
bux:
71692.29
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó a 2022-es vizes világbajnokság megrendezéséről tartott tájékoztatón Budapesten 2022. február 7-én. A magyar főváros június 18. és július 3. között ad otthont az úszó-világbajnokságnak. A sportág mérkőzéseit Budapesten Sopronban, Debrecenben és Szegeden bonyolítják le.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Hatezren voltak kíváncsiak Hosszú Katinka életére a hétvégén

A negyedik a dokumentumfilm a hétvégi mozis listán.

A bemutató utáni napokban, május 12. és 15. között 6228 néző nézte meg mozikban a Katinka című életrajzi dokumentumfilmet – közölte az Intercom tájákoztatása alapján a Forbes. Ezzel a negyedik lett a hétvégi nézőszámokat tekintve.

Az 560 millió forintos állami támogatással készített filmet átlagosnak mondható számú vásznon, 52 moziban vetítették. Az eddigi bevétel 10,5 millió forint volt.

Összehasonlításként a 2020 júliusában debütált Pesti balhét a nyitó hétvégén 16 760-an látták, tavaly szeptemberben a Toxikomát 15 067-en, a Nagykarácsonyt pedig 20 118-an az első napokban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×