eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Disney

Változás az új Star Wars-filmnél

Hosszú lesz a szünet a rajongóknak.

Elhalasztották Patty Jenkins Star Wars-filmjének, a Rogue Squadronnak jövőre tervezett forgatását - írta meg a The Hollywood Reporter.

A Rogue Squadron lett volna 2023-ban az első Star Wars-produkció a mozikban a 2019-es Skywalker kora után.

Jenkins egy évig dolgozott Matthew Robinsonnal forgatókönyvíróval a Squadron fejlesztésén, hogy 2022-ben elkezdődhesen a forgatás. Közben azonban kiderült, hogy

a Wonder Woman rendezőjének jövőre nem lesz elég ideje a forgatásra egyéb kötelezettségei miatt.

Ezért az a döntés született, hogy a Squadron forgatását elhalasztják, és Jenkins akkor tér vissza hozzá, ha befejezte a többi munkáját.

A halasztás konkrét okát nem nevezték meg, de Jenkins jelenleg a Wonder Woman 3. című Warner Bros.-produkción és a Paramount stúdió számára készülő Kleopátra-filmen is dolgozik.

A Disney filmstúdió 2020 decemberében jelentette be, hogy Patty Jenkins fogja rendezni a Rogue Squadront. Jenkis akkor elmondta, hogy vadászpilóta apja nyújt számára inspirációt a filmhez, és "a valaha készült legjobb vadászpilótás filmet akarja megcsinálni".

A Lucasfilm még nem közölte, hogy a Squadron helyett bemutatnak-e hamarabb egy másik, készülő Star Wars-produkciót, hiszen párhuzamosan több filmen dolgoznak.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×