eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
UNSPECIFIED - circa 1965: (AUSTRALIA OUT) Photo of Phil Everly and Don Everly of American music duo The Everly Brothers posed circa 1965. (Photo by GAB Archive/Redferns)
Nyitókép: GAB Archive/Redferns

Everly Brothers: meghalt a Bye, Bye, Love-ot éneklő idősebb testvér is

Elhunyt Don Everly, az Everly Brothers együttes legendás amerikai énekese. A zenész 84 éves volt.

Az Everly Brothers olyan slágerekkel hódította meg a világot, mint a Bye, Bye, Love, a Wake Up, Little Susie és az All I Have To Do Is Dream. Don öcse, Phil Everly, a duó másik tagja már 2014-ben, 74 éves korában elhunyt.

Az Everly Brothers nagy hatással volt olyan kortárs együttesekre, mint a Beatles, a Beach Boys vagy a Simon & Garfunkel.

A Simon & Gartunkel által is játszott Wake up, little Suzie:

Az Everly fivérek szülei is sikeres countryzenészek voltak. Az Everly Brothers legnagyobb slágerei az 1950-es és 1960-as években születtek, később a duó szétvált és csak tíz év szünet után, 1983-ban lépett ismét együtt színpadra.

Az újraegyesülésük koncertje a Royal Albert Hallból:

Az Everly Brothers bekerült a Rock and Roll hírességek Csarnokába, és a Country Hírességek Csarnokába is.

Bye, Bye, Love:

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×