eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Budapest, 2016. április 6. Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a február 25-én elhunyt Psota Irén, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: Zih Zsolt

Teljes a hírzárlat Törőcsik Mari állapotával kapcsolatban

Senki sem tud semmit a 85 éves színművésznő pontos állapotáról. Törőcsik Mari hetek óta a szombathelyi kórházban fekszik, volt férje, Bodrogi Gyula, és bizalmas barátja, Jordán Tamás is aggódik érte.

Lehetetlen utolérni Törőcsik Marit, akit – mint az a napokban kiderült – már két hete kórházban ápolnak. Úgy tudni, a régóta gyengélkedő színésznő nem kapta el a koronavírust, hőemelkedés miatt szállították be, és azóta is megfigyelés alatt tartják. A Bors próbálta utolérni a Nemzet Színészét, a telefonját azonban már nem ő kezeli. Még a legközelebbi barátai sem érik el, akiket rendkívül nyugtalanít az állapota.

„Végtelenül aggódom Mariért. Mindennap próbálom felhívni, de egy ideje nem érem el – mondta a lapnak gondterhelten a Kossuth- és Jászai Mari-díjas pályatárs, Jordán Tamás.

Hasonló érzelmek kavarognak a színésznő volt férjében, Bodrogi Gyulában is. Tudomása szerint a szombathelyi kórházban vigyáznak a színésznőre. „Mielőtt bekerült, még beszéltem vele, és bár fátyolos volt a hangja, értettem, hogy mit mondd. […] Többször is volt már megfigyelés alatt kórházban, és mindig jobban lett, úgyhogy igyekszem pozitív lenni” – fogalmazott.

A Bors több forrásból is igyekezett informálódni Törőcsik Mari állapotáról, de a jelek szerint hírzárlat van körülötte.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×