eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Catherine Deneuve francia színésznő érkezik a Joker című versenyfilm bemutatójára a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. augusztus 31-én. A filmes seregszemle szeptember 7-ig tart.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati

Súlyos állapotban kórházba vitték Catherine Deneuve-öt

Állapotának részleteivel kapcsolatban teljes hírzárlat van.

Kedd éjszaka rosszul lett Catherine Deneuve, a Le Parisien szerint kórházba is vitték - szúrta ki a HVG.hu.

Annyit még tudni, hogy a 76 éves színésznő Párizsban van, állapota súlyos, amit híradások szerint túlterheltség idézett elő.

Az idősödő díva ezekben a napokban is aktívan forgatott, idén három filmje jött ki, és karácsonykor jelentkezik egy negyedikkel is.

Szeptemberben egy interjúban azt mondta, a gének tartják formában, kimeríthetetlen energiaforrása mások mellett 108. életévéhez közelítő édesanyja és nővérei.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 10:11
×
×
×
×