eur:
396.16
usd:
369.54
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Pixabay.com

Kiköltözik a Horváth lakásból A gólyakalifa

Október végén Babits A gólyakalifa című regényéből készült monodrámával várja látogatóit a Harmadik Hely elnevezésű lakásszínház.

Kivételesen kihelyezett előadással, Babits Mihály A gólyakalifa című regényéből készült monodrámájával várja közönségét a harmadik éve működő Harmadik Hely lakásszínház - tudta meg az InfoRádió Horváth Gábor alapítótól.

"Ez egy olyan kísérlet, amit még soha nem csináltunk. A gólyakalifa egy fantasztikus előadás, a Jurányi Inkubátorházban látható, az előadás után pedig Kara-Fiáth Orsolya beszélget az előadókkal" - mondta Horváth.

A Harmadik Hely három évada során két tucat előadás ment le, ezek alatt több mint ezer ember fordult meg Horváthék lakásában. Prózai előadások, kortárs tánc, világzene, minden előfordult már, egyetlen megkötés van: a minőség. "Minden előadásunk az alkotói szabadság, a spontaneitás, az innováció körül forog" - tette hozzá.

Horváth Gábor alapvetően egy olyan társasági eseményt szeretett volna létrehozni, ahol emberek teljesen kötetlenül, szabadon tudnak találkozni, nem a családdal, nem a kötelező társadalmi helyzeteikben, hanem úgy, ahogyan a maguk elhatározásából szeretnének, ezt jelképezi a "Harmadik Hely" elnevezés is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×