eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Faye Dunaway most elmondta, hogyan robbant ki az Oscar-botrány

Faye Dunaway most elmondta, hogyan robbant ki az Oscar-botrány

Faye Dunaway azt hitte az Oscar-gálán, hogy Warren Beatty csak viccel vele, amikor átadta neki a borítékot. A színésznő a februári Oscar-gálán történt borítékcserével kapcsolatban az NBC televízióban szólalt meg.

A legjobb film Oscar-díjának átadására az ötven éve bemutatott Bonnie és Clyde című filmklasszikus két főszereplőjét, Faye Dunawayt és Warren Beattyt kérték fel a szervezők. Dunaway hétfőn az NBC Night News című műsorának nyilatkozva idézte fel, hogy

azt hitte, Beatty csak viccel vele,

amikor a borítékot felnyitva rövid ideig csöndben szemlélte, majd átnyújtotta neki, hogy olvassa el.

Faye Dunaway most elmondta, hogyan robbant ki az Oscar-botrány

Hozzátette:

úgy érezte, a színész csak a hatást akarta fokozni ezzel a gesztussal.

Dunaway a Kaliforniai álom címét olvasta fel a legjobb film díjazottjaként. Pár perces kavarodás után azonban kiderült, hogy a Holdfény című film lett a győztes.

A borítékokért felelős Brian Cullinan, a PwC könyvvizsgáló cég partnere ugyanis összekeverte a borítékokat, és a legjobb színésznő kategória győztesének borítékját adta oda Dunawaynek és Beattynek.

A legjobb színésznő Oscarját Emma Stone kapta korábban a Kaliforniai álomért. Dunaway felidézte, hogy amikor megkapta Beattytől a borítékot, csak a film címét látta, Stone nevét nem vette észre.

Dunaway megjegyezte:

"teljesen megdöbbentette", ami történt és utólag hibásnak érezte magát,

amikor arra gondolt, hogy tehetett volna valamit a botrány elkerülésére.

A színésznővel készült interjút kedden a Today című műsor sugározza.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×