eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Virrasztással emlékeznek ma Esterházy Péterre

Olvasói és írótársai felolvasással búcsúznak Esterházy Pétertől a Petőfi Irodalmi Múzeum udvarán péntek hét órától éjfélig - közölte Szegő János, a Magvető Kiadó szerkesztője.

A legnagyobb közösségi portálon is olvasható felhívás szerint a szervezők azt kérik, hogy aki felolvasással szeretné kifejezni tiszteletét, válasszon ki egy legfeljebb ötperces Esterházy-részletet, vigye magával, és szándékát jelezze Szegő Jánosnál az epvirrasztas@gmail.com címen.

A tájékoztatás szerint a helyszínen virágok elhelyezésére és mécses, gyertya gyújtására is lesz lehetőség. Rossz idő esetén az emlékezés a Petőfi Irodalmi Múzeum Dísztermében lesz.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×