eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Felmentették Madonnát

Felmentette Madonnát a bíróság a Vogue című, 1989-es dala körül kirobbant szerzői jogi perben - írta a BBC News.

A kaliforniai Pasadena fellebbezési bírósága csütörtökön hirdette ki az ítéletet, mely szerint Madonna és lemezkiadója, Shep Pettibone producer-dalszerző nem vétettek a szerzői jogi törvények ellen a sláger elkészítésekor.

A vita a körül robbant ki, hogy Madonna slágerében engedély nélkül felhasznált egy 0,23 másodpercig hallható részletet, egy kürtszót a Salsoul Orchestra Love Break című dalából. Madonnát a Love Break jogait birtokló VMG Salsoul lemezkiadó cég perelte be.

A végső döntést egy három tagból álló testület hozta meg. Susan Graber bíró szerint a felhasznált részlet olyan rövid volt, hogy egy hallgató sem vette volna észre, egy másik bíró szerint viszont a részlet hosszától függetlenül szellemi termék lopása történt. A harmadik bíró szintén Madonna javára döntött.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×