eur:
393.47
usd:
358.01
bux:
0
2024. augusztus 14. szerda Marcell
Android logo displayed on a phone screen is seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on September 30, 2021. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)
Nyitókép: NurPhoto/Getty Images

Végre személyre szabhatjuk a személyre szabást

Új lehetőségeket vezet be Play rendszerében a Google. Az androidosok könnyebben megadhatják majd, miből induljon ki a vállalat rendszere, amikor kifejezetten nekik szánt ajánlásokat rak össze.

A személyre szabás által a felhasználó számára érdekesebb játékok és kifejezetten neki hasznos alkalmazások jelennek meg – érvel a Google tájékoztatójában, miért fejlesztett új funkciókat az androidos készülékek alapértelmezett alkalmazásboltjához.

Amint rendelkezésre állnak, ezekhez az új funkciókhoz – a meglévő Play személyre szabási vezérlők mellett – a felhasználók a Google Play Áruház Személyre szabás a Playen elnevezésű szakaszában férhetnek majd hozzá. Ebben az új menüpontban lesz lehetőség a személyre szabáshoz használt lehetőségek megtekintésére és átállítására - írja a HVG.

Ugyanitt választhatják ki az androidos felhasználók, hogy melyik alkalmazásokat, könyveket vagy más könyvtári elemeket tartják fontosnak, melyekkel szeretnék megmutatni a rendszernek ízlésüket. Aki azt szeretné, hogy egy-egy app vagy más elem ne kerüljön be alapként az ajánlási rendszerbe, az egyszerűen kiveheti majd azt a listáról. Kizárás esetén a Google nem használja fel az alkalmazás telepítési és eltávolítási dátumát, az alkalmazáson belül végrehajtott vásárlások adatait, illetve az alkalmazáshasználati adatokat - írja a portál.

Címlapról ajánljuk
Szárazföldi és légi járművekkel erősödhet a szlovák hadsereg

Szárazföldi és légi járművekkel erősödhet a szlovák hadsereg

Szlovákia csatlakozhatna a Leopard 2A8 harckocsik németországi beszerzéséhez – tájékoztatott a szlovák védelmi miniszter a közösségi oldalon közzétett videójában. Robert Kaliňák ezen kívül tizenhat új tarackot is vásárolna a szlovák hadsereg számára. A szárazföldi harceszközökön kívül amerikai Viper helikopterek beszerzését is fontolgatja a szlovák védelmi tárca.

Keletnémet tartományi választások - Tart az AfD-től a német rendőrség

Kevesebb mint három hét van hátra a szeptember 1-én tartandó türingiai és szászországi tartományi választásokig, amelyeket a hónap utolsó vasárnapján hasonló brandenburgi szavazás követ. A választások jelentősége túlmutat a tartományi határokon, általános vélekedés szerint az eredmények egy évvel az országos parlamenti választások előtt átrajzolhatják Németország politikai térképét. Ebből kiindulva meghatározó lehet az ellenzéki radikális jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) párt szereplése.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.14. szerda, 18:00
Szécsényi Gábor
Az Autó című autós magazin főszerkesztője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×