eur:
392.88
usd:
362.21
bux:
73413.54
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Pozsony, 2018. március 4.Andrej Kiska szlovák államfő sajtótájékoztatót tart Ján Kuciak szlovák tényfeltáró újságíró meggyilkolásával kapcsolatban Pozsonyban 2018. március 4-én. A kormány mélyreható átalakítását vagy előrehozott választás kiírását javasolta Kiska, mondván, hogy ez megoldás a Kuciak meggyilkolása miatt kialakult súlyos politikai válságra. A 27 éves Kuciak és élettársa holttestét február 25-én találták meg a szlovákiai Nagymácséd (Velka Maca) falubeli otthonukban. A párt agyonlőtték, a bűntényt feltehetőleg Kuciak tevékenységével összefüggésben követték el. (MTI/EPA/Jakub Gavlak)
Nyitókép: JAKUB GAVLAK

Vérző fejjel jelentkezett a volt szlovák államfő

Andrej Kiska megcsúszott a biciklijével, és ha nincs sisakja, akár meg is halhatott volna.

A korábbi szlovák államfő a Facebook-oldalán képpel számolt be a balesetéről, mint Andrej Kiska írta, egy kavicsos úton ereszkedett, és a középen lévő füves csíkon megcsúszott a kerékpárja, és elesett. Nem tudta a kezével tompítani az esést, így fejjel csapódott a földnek – írja a parameter.sk.

“Megütve, véresen, de boldogan, hogy nem történt semmi komoly. Csak egyet tudtam mondani: köszönöm, Istenem. És hatalmas köszönet a sisaknak, amely az ütést enyhítette. Ha nem lett volna rajtam, akkor nem tudom, megírnám-e ma ezt a bejegyzést” – jegyezte meg a volt államfő.

Címlapról ajánljuk
Rajtaütés Németországban: iszlám központokra csapott le a rendőrség több tartományban is

Rajtaütés Németországban: iszlám központokra csapott le a rendőrség több tartományban is

Az önálló tartománynak számító Hamburgban és több más németországi tartományban radikálisnak tartott iszlám központokat kutatott át a rendőrség. A hatósági razziákra a hajnali órákban került sor, ezúttal is Nancy Faeser belügyminiszter utasítására. Hasonló országos rajtaütés volt tavaly novemberben is. Az egyesületeket a terrorizmus támogatásával, illetve alkotmányellenes tevékenység folytatásával gyanúsítják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×