eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Illusztráció (Facebook/@policiaslovakia)

Újabb szlovák kormánypárti politikus kapott halálos fenyegetést – őrizetben az elkövető

A Smer parlamenti képviselőjét fenyegette meg egy féri, akit Pozsonyban fogtak el. Több mint harminc személyt ellenőriz épp a rendőrség bizonyos online tevékenységeik miatt.

A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy halálosan megfenyegette a Smer (Irány – Szociáldemokrácia) szlovák párt parlamenti képviselőjét, Richard Glücköt – írja az Új Szó.

Az elkövetőt Pozsony Főrév (Ružinov) városrészében tartóztatták le, a rendőrök délután érkeztek érte.

Szemtanúk elmondása szerint nagyjából tíz egyenruhás érkezett a panelházhoz, ahonnan bilincsben vitték el a fiatal férfit: betették egy autóba, és kihajtottak vele a parkolóból. Az egész művelet gyors volt, nagyjából tíz percig tartott.

Matúš Šutaj Eštok belügyminiszter tájékoztatása alapján a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) összesen

harminckét olyan személyt ellenőriz,

akik a közösségi médiában támogatták a Robert Fico elleni szerdai merényletet.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×