eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Lőfegyver.
Nyitókép: Steve Prezant / Getty Images

Három börtönőrt öltek meg egy akcióban - sokkoló videó

Egy bandavezért szabadítottak ki a társai.

Akciófilmbe illő jelenetek játszódtak le Franciaországban, amikor maszkos fegyveresek támadtak meg egy rabszállító autót, három fegyőrt megölve és további hármat súlyosan megsebesítve egy autópálya-kapunál - írja a vg.hu.

A támadók a Légy becenevű bandavezért szabadítottak ki az akcióval, a támadás Rouen és Evreux között történt az autópályán, az incarvillei fizetőkapunál.

Franciaországban legutóbb 1992-ben haltak meg fegyőrök hasonló körülmények között. A megszökött rab felkutatására hajtóvadászat indult.

Az ügyben Emmanuel Macron francia elnök is megszólalt az X közösségi oldalon, és ígéretet tett arra, hogy mindent megtesznek az elkövetők felelősségre vonása érdekében.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×