eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
High angle view of a Bus cockpit
Nyitókép: gerenme/Getty Images

Fiatalokat sodort el egy autóbusz Szlovákiában, többen meghaltak

Háromra emelkedett a kelet-szlovákiai Szepesváralján szombaton történt baleset halálos áldozatainak száma: egy hirtelen megindult várakozó autóbusz elgázolta az előtte álló fiatalokat – jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.

A baleset áldozatai és sérültjei egy ifjúsági egyházi találkozó résztvevői közül kerültek ki, amelyet a hétvégén a szepességi településen tartanak – közölte a szlovák belügyminisztérium a hírügynökséggel.

Az első jelentések szerint a balesetnek két halálos áldozata és hét sérültje volt. A délután folyamán Sutaj Estok belügyminiszter a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján bejelentette: a tragédia halálos áldozatainak száma háromra emelkedett, egy sérült pedig válságos állapotban van, az életéért küzdenek a kassai kórházban.

A baleset kiváltó okát – azt, hogy miért indult el az álló autóbusz – még vizsgálja a rendőrség.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×