eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
A Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU Prahova) által köreadott kép egy kigyulladt panzióról a dél-romániai Tohani településen 2023. december 26-án. A ISU közlése szerint a panzió 22 vendége közül egy felnőtt és egy gyerek bennégett, hat vendéget még keresnek a hatóságok. A panzióban 22-en tartózkodtak, közülük nyolcat nyilvánítottak eltűntnek.
Nyitókép: MTI/AP/Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség

Gyerekeit próbálta menteni, bennégett az apa a romániai horrorpanzióban

Négy felnőtt és egy gyerek holttestét találták meg, további három eltűnt után kutatnak annál a romániai panziónál amely kedden gyulladt ki - közölte a román katasztrófavédelem (ISU).

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk kedden tűz reggel keletkezett Tohani településen. A kétszintes, fából készült épületben gyorsan elharapóztak a lángok, a földszinten lakók időben kimenekültek, de az emeleti vendégek egy részét még keresik.

A legfrissebb adatok szterint a panzióban 26-an tartózkodtak. Ami tudható, hogy négy felnőtt és egy gyerek holttestét találták meg, további három eltűnt után kutatnak, keresésüket az éjszaka folyamán is folytatják.

Tohani, 2023. december 26.
A Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU Prahova) által köreadott képen tűzoltók küzdenek a lángokkal egy kigyulladt panziónál a dél-romániai Tohani településen 2023. december 26-án. A ISU közlése szerint a panzió 22 vendége közül egy felnőtt és egy gyerek bennégett, hat vendéget még keresnek a hatóságok. A panzióban 22-en tartózkodtak, közülük nyolcat nyilvánítottak eltűntnek.
MTI/AP/Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség
Tohani, 2023. december 26. A Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU Prahova) által köreadott képen tűzoltók küzdenek a lángokkal egy kigyulladt panziónál a dél-romániai Tohani településen 2023. december 26-án. A ISU közlése szerint a panzió 22 vendége közül egy felnőtt és egy gyerek bennégett, hat vendéget még keresnek a hatóságok. A panzióban 22-en tartózkodtak, közülük nyolcat nyilvánítottak eltűntnek. MTI/AP/Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség

Az Agerpres hírügynökség szerint Virgiliu Nanu elmondta: két gyereket és egy fiatal férfit keresnek a hatóságok, de "minimális az esély", hogy még életben találják őket.

Közölte: az eddigi információk szerint a tűzvész a kétszintes épület felső szintjén keletkezhetett. Az épületben több szoba és egy étterem volt, ahol előző este összejövetelt tartottak, melyen 26 ember vett részt. A prefektus szerint a tűzvészben

a panzió egyik alkalmazottja is meghalt, miközben gyerekeit próbálta kimenteni.

A lángokat többórás erőfeszítés árán sikerült megfékezni a tűzoltóknak, a mentést nehezítette, hogy a tűz hatására az épület tetőzete beomlott, a lángok mintegy ezer négyzetméteren pusztítottak.

A Prahova megyei törvényszéki ügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés és rongálás gyanújával indított bűnvádi eljárást, a helyszínen a bukaresti országos kriminológiai intézet szakemberei vizsgálódnak.

Az ISU közlése szerint a vidéki vendéglátóhelynek nem volt tűzvédelmi engedélye, legutóbb 2019-ben ellenőrizték a szakemberek, amikor több rendellenességet találtak.

A román sajtó szerint a leégett panzió tulajdonosa, Cornel Dinicu a 2000-es években a bukaresti alvilág ismert figurája volt, több botrány is fűződik a nevéhez, amelyekben rendőrök és magas rangú politikusok is érintettek voltak.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×