eur:
394.86
usd:
367.66
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Brutális videón a kárpátaljai katonák elleni véres rakétacsapás

A légicsapás egy díjátadó ünnepség közben történhetett.

Egy ukrán újságíró Telegram-csatornáján osztotta meg azt az orosz csapatok által készített drónfelvételt, amin a munkácsi 128-as hegyi dandárt ért rakétacsapás látható. Az Andrij Caplijenko által közzétett felvételen látható, ahogy az orosz haderő pusztító csapást mér a frontvonal közeli településre, ahol a munkácsi 128. önálló hegyi rohamdandár katonái tartózkodtak. A felvételeken láthatóak a robbanás utáni állapotok – írja a kiszo.net a Korrespondent alapján.

Az orosz csapásban a legfrissebb információk szerint a számos kárpátaljai magyart is soraiban tudó dandár 28 katonája vesztette életét és 53-an sebesültek meg.

A lap szerint a támadásról az az orosz megfigyelődrón készített felvételeket, amely vélhetően a csapáshoz meghatározta az egység pozícióját. A zömében tiszti rangban lévő katonák azért gyűltek össze a Zaporizzsja megyei faluban, hogy a tüzérség napja alkalmából kitüntetéseket vegyenek át.

Címlapról ajánljuk
A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron öngólja

A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron "öngólja"

Aggodalom és megdöbbenés Berlinben az előre hozott francia nemzetgyűlési választások első fordulójának eredményei és a második forduló lehetséges kimenetele miatt. Német kormánypártok vezető politikusai vélekednek úgy, hogy Emmanuel Macron francia államfő a választások kiírásával "öngólt" rúgott, és Németország legfontosabb uniós partnerét politikai elszigetelődés fenyegeti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Fontos előrelépés történt Peking nagy konfliktusában

Fontos előrelépés történt Peking nagy konfliktusában

A két ország közötti bizalom helyreállításáról és kapcsolataik újjáépítéséről egyezett meg kedden Kína és a Fülöp-szigetek abban a reményben, hogy az eddigieknél hatékonyabb megoldást találnak a dél-kínai-tengeri területek hovatartozásáról szóló viták rendezésére - jelentette be a Fülöp-szigetek külügyminisztériuma a keddi manilai kétoldalú találkozót követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×