eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Új légitársaság indul Európában

A Lufthansa indítja, hamarosan kezdődik a személyzet toborzása.

A Lufthansa-csoport tavaly alapított leánycéget City Airlines néven, amely idén júniusban kapta meg a német szövetségi légügyi hatóságtól a Légi Üzemeltetői Engedélyt (AOC), a napokban bemutatták az arculatát. A legfrissebb közlés szerint a jövő nyáron indunak az első járatok - írta az Airportal.hu.

A müncheni és a frankfurti csomópontokban a Lufthansa számára ráhordó járatokat működtető City Airlines novemberében kezdi a személyzet toborzását. A cég a meglévő regionális leányvállalat, a Lufthansa CityLine mellett fog működni.

Forrás: Lufthansa
Forrás: Lufthansa

Mint a légicég közölte, a rövid távú járathálózat megerősítése elengedhetetlen a Lufthansa-csoport versenyképessége, valamint a hosszútávú járatok szegmensében megcélzott növekedés, továbbá és a két nagy gyűjtő-elosztó repülőtér pozíciójának megerősítése érdekében.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×