eur:
393.6
usd:
364.45
bux:
71838.58
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Jersey City, Paulus Hook with Portside Towers apartments and Goldman Sachs Tower, with the distant view of Lower Manhattan.
Nyitókép: Getty Images/ Alex Potemkin

A Goldman Sachs-nál azért küzdenek, hogy dolgozók bemenjenek az irodába

Külön figyelmet fordítanak az irodakerülőkre.

A Goldman Sachs nevű amerikai vállalat lépéseket tesz annak érdekében, hogy minél több dolgozót visszacsábítson az irodákba – írja a Bloomberg cikke alapján a Portfolio.hu.

A vállalat szeretné elérni, ha munkatársai heti öt napot töltenének az irodában, a vezetők szerint viszont a munkatársak egy csoportja vonakodik teljesíteni ezt. "Bár szükség esetén van rugalmasság, egyszerűen csak emlékeztetjük alkalmazottainkat a meglévő politikánkra…" – mondta Jacqueline Arthur humánerőforrás-vezető egy nyilatkozatban.

A versenytársnak számító Citigroup és a JP Morgan Chase vállalatoknál is nyomon követik a jelenlétet, és

sürgetik a vezetőket, hogy sok alkalmazottjuk esetében érvényesítsék a heti háromnapos irányelveket.

A Citigroupnál a közelmúltban közölték a munkatársakkal: következményekkel kell számolniuk, ha nem tartják be a jelenléti szabályzatot, ami a fizetésüket is érintheti. A JP Morgan áprilisban közölte a dolgozókkal: az ügyvezető igazgatóktól elvárják, hogy a munkahét minden napján bejárjanak az irodába.

Arról korábban itt írtunk, hogy Covid-19 óta különösen jellemző hibrid munkarend milyen hatással lehet a világ nagyvárosainak gazdasági helyzetére.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×