eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Brit turisták tragédiája Egyiptomban

Eltűnt három brit turista, miután a hajójuk kigyulladt a Vörös-tengeren - jelentették be vasárnap az egyiptomi hatóságok.

A Vörös-tengeri kormányzóság tájékoztatása szerint 15 brit utast, a legénység 10 tagját és két idegenvezetőt sikeresen kimentettek.

A csoport a Hurricane nevű hajóval hatnapos kirándulásra indult, amely vasárnap ért volna véget, amikor tüzet jelentettek a fedélzetről Marsza Alamtól mintegy 25 kilométerre. A hatóságok szerint a gépházban csaptak fel a lángok, elektromos hiba miatt.

A napokban írtunk arról az esetről, amikor egy cápa, a parttól pár méterre, tucatnyi ember szeme láttára falt fel egy 23 éves férfit. Az eset különös tragédiája volt, hogy a fiatalember apja a partról pontosan látta a halálküzdelmet.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 28. 19:46
×
×
×
×