eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nyilatkozik, miközben Joe Biden amerikai elnökkel találkozik a washingtoni Fehér Ház Ovális irodájában 2022. december 21-én. Az Ukrajna ellen Oroszország által februárban indított háború kezdete óta ez Zelenszkij első külföldi utazása.
Nyitókép: MTI/EPA/Sipa USA POOL/Oliver Contreras

Volodimir Zelenszkij luxusvillájára is rátették a kezüket az oroszok

Megszállták az oroszok Zelenszkij tengerparti luxusvilláját, szegény családoknak adják át.

A jaltai luxusingatlan sorsával kapcsolatban már korábban is felmerültek ötletek, de most úgy tűnik, döntött a helyi orosz vezetés - írja a vg.hu.

A tengerparti ingatlant még 2013-ban vette meg a jelenlegi ukrán elnök és neje, amikor Zelenszkij még színészkedett, igaz, 2014, a Krím orosz megszállása óta nem látogatták.

A RIA Novosztyi orosz hírportál most interjút készített a Krím orosz vezetőjével, Szergej Akszojonovval, aki elárulta: az ingatlant elkobozzák, és hamarosan szegény családoknak adják majd át.

Államosítanunk kell azokat az ingatlanokat, amelyek az ellenségnek hoznak bevételt. Mármint persze Zelenszkij most nem adja ki az ingatlant, de később valamelyik rokona ezt például megteheti. Ezért kell lépnünk, és el kell vennünk - mondta az interjúban Akszjonov.

Címlapról ajánljuk
Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Oscarral felérő elismerést kapott a magyar táncművész

Először nyerte el magyar táncművész a balettvilág egyik legrangosabb elismerésének számító Benois de la Danse-díjat: Balázsi Gergő Ármin a legjobb férfi táncos díját kapta megosztva Artyemij Beljakovval, a moszkvai Bálsoj vezető táncosával. A Pygmalion-hatás címmel bemutatott produkcióban nyújtott alakításáért jelölték az elismerésre. Balázsi Gergő Ármin az InfoRádióban azt mondta, arra a legbüszkébb, hogy első magyarként haza tudta hozni ezt a díjat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×