eur:
392.89
usd:
363.84
bux:
72167.91
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Különös körülmények közt halt meg egy orosz oligarcha

Dmitrij Zelenov egy étteremben lett rosszul, majd leesett a lépcsőn.

Az egyik legnagyobb orosz ingatlankezelő vállalat, a Don-Sztroj társalapítója december 9-én halt meg a francia Riviérán, Antibes üdülővárosában. Az ötven éves Dmitrij Zelenov haláláról a Baza nevű orosz Telegram-oldal, valamint a francia sajtó számolt be a hétvégén.

Az Index.hu azt írta, az oligarcha a barátaival ment vacsorázni egy étterembe, de evés után hirtelen rosszul lett, és leesett egy lépcsőn.

Az esés következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett, és hiába szállították kórházba, nem tudták megmenteni az életét.

Az orosz oldal arra is felhívta a figyelmet, hogy Zelenovnak néhány hete volt egy szívműtétje, aminek akár köze lehet a halálához is.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×