eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Szentkép egy katonai fejfedő mellett az önhatalmúlag kikiáltott Donyecki Népköztársaság miliciája által ellenőrzött délkelet-ukrajnai Mariupolban 2022. május 4-én. A mariupoli Azovsztal acélmű az utolsó olyan terület az Azovi-tenger partján fekvő kikötővárosban, amelyet az orosz erőknek még nem sikerült elfoglalniuk, oda vették be magukat a várost védő ukrán katonák, és több száz civil is ott talált menedéket.
Nyitókép: MTI/AP/Alekszej Alekszandrov

Nem veszik át katonáik holttestét az oroszok – videó

Rengeteg orosz holttestről készített riportot az al-Dzsazíra, hűtőkocsikban tartják őket az ukránok, az oroszok nem viszik el őket.

Az al-Dzsazíra katari hírtelevízió riportjában olyan a háborúban elesett orosz katonák holttestét mutatták be, akiket az ukrán hatóságok hiába próbálnak átadni, hogy hazaszállítsák és eltemethessék őket – írja az Azonnali. A felvételek a kijevi régióban készültek.

Egy ukrán vasútállomáson hűtővagonokban tárolt, fóliába csomagolt holttestek láthatók, a film kedvéért néhány esetben megbontják a fóliát, hogy bemutassák: a háborúban elesett orosz katonákról van szó. A halottak zsebéből személyes tárgyak, de ékszerek is előkerülnek.

Egy Vlagyimir Limuzin nevű ukrán katonatiszt arról beszél , hogy az orosz hadsereg egyszerűen nem akarja hazaszállítani a tetemeket.

Címlapról ajánljuk
Az MI kinyitja a világot az okostelefon-használóknak, de ezt nem mindenki élvezheti

Az MI kinyitja a világot az okostelefon-használóknak, de ezt nem mindenki élvezheti

A legújabb, legfejlettebb mesterséges intelligencia-funkciók továbbra is a csúcskategóriás készülékek privilégiumai maradnak – mondta az InfoRádióban a hwsw.hu informatikai szakportál újságírója. Koi Tamás hozzátette: még jó ideig csak azok számára lesznek elérhetők ezek a funkciók, akik a legmodernebb, legdrágább telefonokat vásárolják meg.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×