eur:
393.15
usd:
363.62
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pexels.com

Otthonában tartott mérgeskígyói okozták a végzetét

Kígyómarás miatt halt meg egy marylandi férfi, aki 124 kígyót tartott a házában.

A boncolás eredménye szerint kígyóméreg végzett azzal a 49 éves férfival, akit januárban holtan találtak marylandi otthonában. David Riston 124 kígyót tartott a házában – idézi az NBC News hírét a 444.hu.

Az esetet balesetnek minősítették, valószínűleg véletlenül marta meg valamelyik hüllő. Volt köztük ugyanis számos mérges kígyó, fekete mambáktól kezdve csörgőkígyókon át különböző kobrákig. Tartott egy több mint 4 méteres burmai pitont is. Voltak köztük olyan fajok is, amelyeket Maryland államban illegális otthon tartani.

Hírek szerint a férfi egyébként gondosan, ketrecekben tartotta az állatokat, a házban pedig nem volt sok bútor, ahova egy esetleges szökés esetén elrejtőzhettek volna. Korábban pont emiatt nem is gyanakodtak a hatóságok kígyómarásra.

Az illetékes Charles megye szóvivője az eset után elmondta, hogy úgy tűnik, a szomszédai közül senki sem tudott arról, hogy a férfi ennyi kígyót tartott a házában.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×