eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Aeronews/Facebook

Landolás után kettészakadt a DHL egyik teherszállító gépe – videó

Az előzetes információk szerint a gép hidraulikus rendszere hibásodhatott meg.

Nem sokkal a felszállás után kényszerleszállást kellett végrehajtania a DHL által üzemeltetett Boeing 757-200 típusú teherszállító repülőgépnek a Costa Rica-i Juan Santamaria nemzetközi repülőtéren.

A kényszerleszállás közben a gép letért a futópályáról, majd kettétört a törzse és leszakadt a farka – írja a 444.hu, idézve a Guardiant.

A DHL tájékoztatása szerint a Guatemalába tartó gép személyzete nem sérült meg, de a biztonság kedvéért a legénység egy tagját orvosi megfigyelés alá helyezték.

Az előzetes információk szerint a gép hidraulikus rendszere hibásodhatott meg. A DHL és az illetékes hatóságok megkezdték a hiba okának feltárását, a Boeing addig nem kívánta kommentálni az esetet.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×