eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Harvey Weinstein szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt amerikai filmproducer (k) érkezik perének tárgyalására a New York-i Legfelsőbb Bíróságra 2020. január 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Harvey Weinstein koronavírusos

A nemi erőszak miatt 23 éves börtönbüntetését töltő egykori producer vasárnapi tesztje pozitív lett, ezért elkülönítették a férfit a Wende büntetésvégrehajtási intézetben.

Pozitív lett a nemi erőszak miatt börtönbüntetését töltő Harvey Weinstein koronavírustesztje - idézte a Reuters értesülését a 444.hu. A hírügynökségnek a New York-i büntetésvégrehajtás szakszervezetének egy vezetője, Michael Powers nyilatkozott, de elsősorban a fertőzöttel kapcsolatba került személyzet miatt, sérelmezve, hogy nincs megfelelő védőfelszerelésük.

A Reuters szerint Weinsteint elkülönítették.

Weinsteint szerdán szállították át a Buffalótól keletre lévő legszigorúbb biztonságú fegyintézetbe a legendás New York-i gyűjtőfogházból a Rikers Island-i börtönből. A producert március 11-én 23 év börtönre ítélték Jessica Mann megerőszakolása és az egykori asszisztense, Mimi Haleyi ellen elkövetett szexuális támadás miatt. Az ítélet után Weinsteint pár napig más problémákkal kórházban kezelték.

A producer az életkora alapján, illetve egészségügyi problémái, magas vérnyomása és cukorbetegsége miatt kiemelten veszélyeztetettnek számít a járványban.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×