eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Legkorábban 81 évesen szabadulhat a kameramániás pedofil

Molesztálásait az ausztrál férfi meg is örökítette, 35 ezer fényképet és 4800 videót készített.

Harmincöt év börtönbüntetésre ítéltek egy pedofil férfit Ausztráliában, aki 47 fiút molesztált szexuálisan - közölte szerdán a délkelet-ausztráliai Victoria állam bírósága.

A molesztálásokat a férfi meg is örökítette: 2002 és 2017 között több mint 35 ezer fényképet és 4800 videofelvételt készített a Fülöp-szigeteken, Szingapúrban és Indonéziában elkövetett tetteiről.

A bírósági ítélet értelmében az 53 éves Boris Kunsevitsky legalább 28 évig feltételesen sem kerülhet szabadlábra.

A tárgyalást vezető bíró, John Champion a nyilvánosságra került fotókat és videofelvételeket elkeserítőnek, undorítónak és felháborítónak nevezte,

a tárgyaláson pedig azt mondta, nem hozhat olyan ítéletet, amely képes lenne meg nem történné tenni a vádlott okozta fájdalmakat. Kiemelte, hogy alig bírt ránézni a bizonyítékokra, és soha életében nem látott még ilyen szörnyű bűncselekményt.

A férfire a német rendőrség már 2008-ban felhívta az ausztrál hatóságok figyelmét, miután 55 olyan fotóra bukkant, amely egy melbourne-i fiú molesztálását örökíti meg. Maga az áldozat 2016-ban fordult a rendőrséghez, az akkor Szingapúrban élő Kunsevitskyt pedig egy évvel később tartóztatták le, amikor Ausztráliába akart látogatni. Az eljárásban a férfi beismerte bűnösségét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×