eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Életben találták meg a gyermeket, akit egy pedofíliáért elítélt férfi rabolt el

Több százan keresték, végül egy Nis melletti falunál találták meg. Az emberrabló az ablakon át szökött meg.

A szerb rendőrség épségben megtalálta vasárnap azt a 12 éves kislányt, akit tíz nappal ezelőtt rabolt el egy pedofíliáért elítélt férfi - jelentették belgrádi hírportálok hivatalos forrásokra hivatkozva. A kislány jól van, de a nisi központi kórház gyermeksebészeti osztályára szállították, hogy alapos vizsgálatnak vessék alá.

Nebojsa Stefanovic belügyminiszter azt mondta, hogy a kislányt egy Nis melletti falunál találták meg, de az emberrabló még szökésben van, a rendőrség nagy erőkkel keresi a dél-szerbiai Nis környékén.

A kislány tíz nappal ezelőtt tűnt el, és mint kiderült, egy Ninoslav Jovanovic nevű férfi rabolta el, aki 12 évet töltött börtönben egy kislány megerőszakolása, illetve egy másik gyereken elkövetett nemierőszak-kísérlet miatt. A férfi tavaly szabadult, de ismét börtönbe került öt hónapra, mert a közösségi médiában zaklatott egy nőt.

Az elmúlt napokban több száz rendőr és önkéntes vett részt a bűnöző utáni hajtóvadászatban, keresőkutyákat és rendőrségi helikoptereket is bevetettek.

Meg nem erősített hírek szerint egy használaton kívüli házban - feltehetően nyaralóban - találta meg a kislányt az ingatlan tulajdonosa. Az épületben volt az emberrabló is, de kiugrott az ablakon, és kereket oldott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×