eur:
393.05
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Horror Londonban, kizuhant egy utasszállító gépből egy ember

Egy halott potyautas holttestét találták meg egy dél-londoni kertes ház udvarán vasárnap. A test egy, a Heathrow-ra érkező gép futómű-aknájából eshetett ki.

A rendőrségi nyomozás megállapította, hogy a potyautas a Nairobiból Londonba tartó Kenya Airways KQ 100-as számú járatát teljesítő Boeing 787-8 Dreamliner egyik főfutóművének aknájából zuhanhatott ki – írja az Airportal.hu.

A repülőgép 1100 méteres magasságban repült el a dél-londoni Clapham városrész fölött, amikor az élettelen test kizuhant a futóművek kinyitásakor. Az áldozat személyazonosságát és korát sem sikerült egyelőre megállapítani. A légitársaság együttműködik a hatóságokkal az ügy kivizsgálása során.

A légiközlekedési és légiutazási magazin megjegyzi, a futómű-aknában tartózkodó, az oxigénhiány és az alacsony hőmérséklet miatt öntudatlan állapotba kerülő potyautasok sok esetben a leszállást megelőző futómű-nyitáskor, vagy a földet éréskor zuhannak ki a repülőgépekből.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×