eur:
394.69
usd:
364.44
bux:
71150.53
2024. július 8. hétfő Ellák
Egy Boeing 737-es gép a floridai Jacksonville-ben 2019. május 4-én, miután 143 emberrel a fedélzetén leszállás közben nem tudott megállni a haditengerészeti repülőtér betonpályjáán, és belecsúszott a Szent János-folyóba. A charterjáratként közlekedő gép a guantánamói amerikai haditengerészeti támaszpontról érkezett.
Nyitókép: MTI/AP/Gary McCullough

Vízbe csúszott egy repülőgép landolás közben

Folyóba csúszott egy landoló utasszállító repülőgép péntek este egy floridai repülőtéren, a gép fennmaradt a víz színén, és a rajta tartózkodó mind a 136 utas átvészelte a balesetet - közölték a hatóságok.

A tájékoztatás szerint ugyanakkor 21 embert kórházba szállítottak, egyikük sincs életveszélyben. A Miami Air légitársaság Boeing 737-es gépe Jacksonville repülőterén nem tudott megállni a leszállópályán, ezért csúszott bele a Szent János-folyóba - közölte az amerikai haditengerészethez tartozó repülőtér szóvivője. Az említett légitársaság charterjáratokat teljesít.

A CNN hírtévé értesülései szerint a gép fedélzetén katonák, családtagjaik, valamint az amerikai védelmi minisztériumnak különböző feladatokat végző emberek tartózkodtak. A gép a Kuba szigetén lévő Guantánamo-öböl amerikai haditengerészeti támaszpontjáról érkezett.

Címlapról ajánljuk

Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.09. kedd, 18:00
Kalas Vivien
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×