eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
Nyitókép: Pixabay

Benzinnel akart bemenni egy férfi a New York-i Szent Patrick katedrálisba

A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines palackkal akart bejutni a templomba.

A rendőrségi közlemény szerint a kifejezetten zavart idegállapotban lévő férfinál gyufát is találtak.
Dulakodásra nem került sor, a férfi megadta magát a rendőröknek.

A New York-i rendőrség terrorelhárító részlegének vezetője, John Miller szerdán későn este sajtótájékoztatón elmondta: az incidens helyi idő szerint valamivel este nyolc óra előtt történt, amikor a templom csaknem tele volt.

A férfi bejutott a katedrális ajtaján, de a biztonsági őrök ott feltartóztatták és hívták a rendőröket. Közben a két palackból némi benzin ömlött a templom kövezetére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×