eur:
393.05
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Brüsszel, 2018. július 12.Videofelvételről készített kép, amelyen Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét (k) Mark Rutte holland miniszterelnök segíti a Cinquantenaire Parkban a NATO kétnapos brüsszeli csúcsértekezletének első napján, 2018. július 11-én. Junckert többször botladozni, furcsán menni, egyensúlyát veszíteni látták a díszvacsora előtt. Az elnök korábban azt mondta, isiászban szenved, és ez olykor kihat a mozgására. (MTI/AP)
Nyitókép: MTI/AP

Európa találgatja, mitől tántorgott Jean-Claude Juncker - videó

Az Európai Bizottság elnöke a NATO-csúcson alig tudott felmenni az emelvényre, többen is támogatták.

Az AP hírügynökség vette videóra, ahogy Jean-Claude Junckernek nehézséget okozott a vezetőknek ácsolt emelvényre jutás, a vendégeknek kellett többször is a hóna alá nyúlniuk, és végül csak segítséggel tudott távozni a helyszínről.

A BBC szerint nem ez volt az első alkalom, amikor a nyilvánosság előtt tántorgott a politikus. A volt luxemburgi kormányfő korábban az isiászával magyarázta az egyensúlyvesztést. Az esti vacsorán mindenesetre Juncker már kerekesszékben jelent meg.

A holland miniszterelnök, Mark Rutte, aki az esetnél Juncker segítségére sietett, azt mondta, nem tud komoly egészségügyi problémáról, csak arról, hogy a bizottsági elnöknek "egy ideje gondja van a hátával".

Az Európai Bizottság szóvivője közölte, nem kommentálnak személyes egészségügyi kérdéseket.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×