eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Trump újabb meglepő húzása - itt a fordulat?

Trump újabb meglepő húzása - itt a fordulat?

Donald Trump: egy korrektebb megállapodás visszacsábíthatja Washingtont a párizsi klímaegyezményhez.

Az amerikai elnök úgy gondolja, hogy ha a párizsi klímaegyezmény egy, a mostaninál korrektebb változatát sikerül kidolgozni, akkor az visszacsábíthatja Washingtont.

Donald Trump erről az Erna Solberg norvég kormányfővel a Fehér Házban tartott tárgyalásait követő sajtókonferencián beszélt.

Trump leszögezte: neki nincs gondja a klímaegyezménnyel, de a párizsi megállapodás "rossz megállapodás" volt. Ez az egyezmény "az Egyesült Államokat nagyon tisztességtelenül kezelte" - fogalmazott, majd megerősítette, hogy Washingtont "rá lehet venni a visszatérésre".

Donald Trump a sajtóértekezleten kitért arra is, hogy az amerikai-norvég megbeszéléseken arra sürgette Erna Solberget, hogy Oslo tegyen eleget a NATO-szerződésben vállalt kötelezettségeknek, és emelje legalább 2 százalékosra a védelmi kiadásait.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×