eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Kihallgatják az izraeli miniszterelnököt

Rendőrök érkeztek Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök lakásához, hogy kihallgassák az ellene felmerült megvesztegetési vádakban - jelentette az izraeli média.

A sajtó szerint a rendőrség azzal gyanúsítja a kormányfőt, hogy maga és családja számára több százezer sékel (több tízmillió forint) értékben ajándékokat és szívességeket fogadott el.

A hónapok óta folyó rendőri vizsgálatok alatt a miniszterelnök számos alkalommal kijelentette - legutóbb hétfő délelőtt, pártja, a Likud frakcióülésén - hogy a hatóságok nem fognak semmit terhelőt találni ellene, "mert semmi sincs".

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter harmadik, megvan az első magyar érem Párizsban!

Muhari Eszter harmadik, megvan az első magyar érem Párizsban!

A 21 éves Muhari Eszter 15-14-re legyőzte az észt Nelli Differtet, s ezzel bronzérmes lett a párizsi olimpia női párbajtőr egyéni számában. A nap során öt asszójából négyet megnyert, élete eddigi legnagyobb sikerét érte el.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×