eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Elájult ünnepi beszéde közben Szingapúr miniszterelnöke

A nemzeti ünnepen mondott beszéde közben vasárnap elájult és összeesett Szingapúr kormányfője, ám hamarosan kiderült, hogy csupán múló rosszullét fogta el, és később folytatta felszólalását.

"Mindenkit megijesztettem - mondta este a sajtónak Li Hszien Lung. - Még soha nem láttam ennyi orvost egyszerre rám meredni" - idézte fel eszmélése pillanatát. Hozzátette, hogy az orvosok ugyan úgy találták, hogy kutya baja, ő azonban ezek után teljes kivizsgálásra fog menni.

A miniszterelnöki hivatal közleménye szerint Lungot megviselte, hogy hosszasan ácsorognia kellett a hőségben, és kiszáradás okozta rosszullétét, nem pedig agyvérzés, és szívének sincs semmi baja.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×