eur:
392.38
usd:
362.4
bux:
71992.16
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Három gyerek túlélte egy ohiói család kiirtását

Agyonlőtték egy család nyolc tagját - hét felnőttet és egy 16 éves fiút - pénteken az egyesült államokbeli Ohio államban. Az ámokfutást túlélte három gyerek, köztük egy négynapos csecsemő. A tettes vagy tettesek szökésben vannak, és nagyon veszélyesek - közölte Mike DeWine ohiói igazságügy-miniszter sajtóértekezletén.

A gyilkosságokat négy lakóházban követték el Pike megyében. Több áldozatra az ágyában találtak rá holtan, valószínűleg álmukban ölték meg őket. Mindegyik áldozat ugyanahhoz a családhoz tartozott, és mindegyiküket fejbe lőtték. Egy agyonlőtt anya mellett ott volt a négynapos csecsemője, ő sértetlen maradt. Életben maradt két további gyerek is, egy hathónapos és egy hároméves.

A tettesekről és indítékukról egyelőre nem tud semmit a rendőrség. A megye lakóit, különösen a szóban forgó család további tagjait nagy óvatosságra intették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×