eur:
394.58
usd:
354.65
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Sokkoló videó a 11 éves fiú megölésével gyanúsított bandáról

A brit rendőrség teljes erővel keresi a 11 éves Rhys Jones gyilkosát. Sajtóinformációk szerint akár áttörést is jelenthet az ügyben, hogy az egyik zártláncú utcai kamerán látszik a feltételezhető gyilkos. Közben az interneten megtaláltak egy videót, melyen a gyilkossággal gyanúsított egyik banda fegyverekkel szórakozik és az utcákon garázdálkodik.

"Birtokunkban van egy kép a gyanúsítottról" - jelentette ki egy rendőrségi forrás szombaton, miközben 40 ezer ember és a kisfiú szülei némán gyászoltak az Everton labdarúgóklub stadionjában a gárda bajnoki mérkőzése előtt.

A rendőrök jelenleg azon dolgoznak, hogy használhatóvá tegyék a zártkörű utcai kamera által rögzített képet. Ha sikerült, az hatalmas áttörést jelenthet az egész Nagy-Britanniát megrázó ügyben, melynek során valószínűsíthetően egy liverpooli banda értelmetlenül agyonlőtt egy 11 éves kisfiút a múlt héten.

A rendőrség jelenleg hét tinédzsert hallgat ki az üggyel kapcsolatban, miután szombaton hat fiatalt, köztük két lányt tartóztattak le.

A 11 éves Rhys Jones a kiszivárgott hírek szerint 13 éves gyilkosa szerda éjszaka három lövéssel gyilkolta meg a kisfiút. A gyilkos egy BMX kerékpáron érkezett a Croxteth Parkban található pub parkolójába, ahol a végzetes lövések eldördültek.

A gyilkos két perccel a lövések eldördülése előtt érkezett a helyszínre, tett egy kört a parkolóban, majd a pub oldalán található ösvényre hajtott. Ott megállt és rálőtt egy kék konténerre.

Az egyik golyó áthatolt egy ott parkoló gépjárművön. Az éppen hazafelé tartó Rhys Jonest a másik két lövés közül találta el az egyik.

A rendőrség vasárnap hajnalban letartóztatott hat 15 és 19 év közötti fiatalt (köztük két lányt), akik közül az egyiket kórházba kellett szállítani, mert megsérült, amikor egy ablakon kiugorva akart elmenekülni a rendőrök elől.

A rendőrök közben tovább folytatják a vadászatot a gyilkos után, elsősorban a hírhedt Croxteth Park környékén, ahol - miként a videó is mutatja - egészen elképesztő közállapotok uralkodnak.

A rendőrség mindenesetre védelmet ígér azoknak, akik bármilyen használható információval tudnak szolgálni az esetről.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×