eur:
396.77
usd:
359.28
bux:
72075.48
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Szenzációs fordulat az elhunyt Playboy-modell ügyében

Az orvosi vizsgálatok szerint nem ügyvédje és szeretője, Howard K. Stern a tragikus körülmények között elhunyt szupermodell, Anna Nicole Smith gyermekének apja, hanem egy korábbi barát, a fotós Larry Birkhead.

Meglepő fordulatot hozott a DNS-vizsgálat abban az apasági vitában, amely a tragikus körülmények között elhunyt egykori modell, Anna Nicole Smith gyermekének elhelyezése körül zajlott.

Bebizonyosodott ugyanis, hogy nem az eddigi leginkább esélyesnek tartott szerető, Howard K. Stern a hét hónapos Dannielynn édesapja, hanem a modell egy korábbi partnere, a fotós Larry Birkhead.

"Utálom, hogy ezt kell mondanom, de megmondtam előre: én vagyok az apa" - kommentálta a hírt Larry Birkhead a nassaui bíróság előtt. "A kislányom hamarosan hazajön" - tette hozzá.

A DNS-vizsgálatot végző Dr. Michael Baird azt mondta, hogy 99,9 százalékig biztos abban, hogy valóban Larry Birkhead az apa.

Érdekesség, hogy a döntés nem jelenti automatikusan azt, hogy a vér szerinti apa gyakorolhatja a felügyeletet a kislány felett, erről egy pénteki meghallgatás dönt.

Anna Nicole Smith utolsó barátja, a gyermek anyakönyvi kivonatán apaként szereplő Howard K. Stern a bíróság ítélete kapcsán csalódottságát hangsúlyozta, ám hozzátette, hogy nem kíván ellenkeresetet indítani.

A két férfi egyébként a bíróság előtt megölelte egymást. "Mindent megteszek, hogy Larry Birkhead kapja meg a kizárólagos felügyelet jogát" - jelentette ki az ügyvéd.

A héthónapos Dannielynn azért ilyen "népszerű" az apajelöltek körében, mert akár több millió dollárt is örökölhet édesanyja után, aki haláláig pereskedett korábbi férje, a texasi olajmilliárdos J. Howard Marshall után.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×