eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Irak lezárta iráni és szíriai határát

Irak kedden lezárta közös határát Iránnal illetve Szíriával és meghosszabbította az éjszakai kijárási tilalom időtartamát a bagdadi biztonsági terv keretében.

Az iráni és szíriai határ lezárását és a bagdadi éjszakai kijárási tilalom meghosszabbítását Núri al-Máliki miniszterelnök rendelte el.

A döntést az amerikai támogatással indított bagdadi biztonsági offenzíva vezetője, Abbud Gambar tábornok jelentette be az iraki közszolgálati televízióban.

Az iraki-iráni határ 72 órán át lesz zárva - mondta a tábornok. Az iraki-szíriai határ zárva tartásának tervezett idejét nem közölte.

Címlapról ajánljuk

Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Egy nappal a szombat esti, a magyar válogatott ellen aratott 5-0-s győzelem előtt szakértők és újságírók is bírálták Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt, hogy túl merész célokat tűz csapata elé. A 37 éves tréner ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy az általa irányított válogatott célja a 2026-os vb megnyerése. Bírálói szerint ezzel a célkitűzéssel feszültséget, görcsös bizonyítási vágyat vált ki játékosaiban, ami pedig épp ez ellenkező hatást válthatja ki.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×