eur:
395.28
usd:
365.67
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

A NATO legfontosabb erőpróbája

A NATO legfontosabb erőpróbájának nevezte Afganisztánt az atlanti szövetség főtitkára. Jaap de Hoop Scheffer a berlini Der Tagesspiegelnek adott interjúban az Európai Unió és az ENSZ fokozottabb szerepvállalását sürgette a nyugat-ázsiai ország újjáépítésében.

A NATO főtitkára elutasította azt a véleményt, hogy a szervezet afganisztáni békefenntartó szerepvállalásának esetleges kudarca alapjaiban rendítené meg a katonai szövetséget, de elismerte: a NATO jövője szempontjából rendkívül fontos, hogy hosszabb távon haladást érjen el.

Jaap de Hoop Scheffer azt mondta: a tálib rezsim 2001-ben történt megdöntése óta jelentős előrelépés történt az ország újjáépítésében, Afganisztán déli részén azonban továbbra is válságos a helyzet.

Címlapról ajánljuk
Magabiztosan verte Spanyolország a magyar válogatottat
Férfi vízilabda

Magabiztosan verte Spanyolország a magyar válogatottat

A magyar férfi vízilabda-válogatott Spanyolország ellen játszotta második csoportmérkőzését a párizsi olimpián, 7-10 lett a vége, a magyar csapat egyszer sem vezetett. A mi hatosunkban a másik két mérkőzésen az ausztrálok bombameglepetésre 8-3-ra verték a formán kívüli szerbeket, a franciák 14-13-ra a vasárnap a szerbeket megszorongató japánokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×